Ialomița: Sistare temporară a gazelor naturale în Urziceni și Manasia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

În vederea efectuării unor lucrări la reţeaua de distribuţie de gaze naturale în județul Ialomita, Distrigaz Sud Rețele va sista alimentarea cu gaze naturale pentru clienţii casnici şi non-casnici din localitățile Urziceni și Manasia în data de 26 aprilie, în intervalul orar 07.00-22.00.

 În urma acestei situaţii sunt afectaţi circa 5.300 de clienţi casnici şi non-casnici.

„Ne cerem scuze pentru inconvenienţele create clienţilor noştri pentru situația creată. În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienţii să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe. În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, precizează reprezentanții Distrigaz Sud Rețele.

Distrigaz Sud Reţele este o filială a ENGIE Romania, înfiinţată în martie 2008 ca urmare a separării activităţii de distribuţie de cea de comercializare. Activitatea principală a societăţii este reprezentată de distribuţia gazelor naturale. Distrigaz Sud Reţele deserveşte 19 judeţe din sudul ţării şi municipiul Bucureşti, gestionând o retea de distribuţie de aproximativ 19.000 km. Judeţele deservite de către companie sunt: Argeş, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Valcea, Vrancea.

Comunicat de presă Distrigaz Sud Rețele