comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Și-a omorât tatăl cu coada de la furcoi

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/03/2018 | Lege si Ordine

Sărățeni: În data de 01.03.2018, în jurul orei 20:00, pe fondul unor relaţii tensionate îndelungate, inculpatul i-a aplicat tatălui său mai multe lovituri cu coada unui furcoi, loviturile continuând şi după ce victima a căzut după prima lovitură, iar în urma loviturilor aplicate victima a decedat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Ciocieanu Dorinel-Titel, pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, constând în aceea că:

În data de 01.03.2018, în jurul orei 20:00, pe fondul unor relaţii tensionate îndelungate, inculpatul i-a aplicat tatălui său mai multe lovituri cu coada unui furcoi, loviturile continuând şi după ce victima a căzut jos după prima lovitură, iar în urma loviturilor aplicate victima a decedat.

Faţă de inculpatul Ciocieanu Dorinel-Titel s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 02.03.2018.

La data de 03.03.2018, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa a propus Tribunalului Ialomiţa arestarea preventivă a inculpatului Ciocieanu Dorinel-Titel, pe o perioadă de 30 de zile, propunerea fiind admisă de instanţa de judecată la aceeaşi dată.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal care, alături de măsurile procesuale reglementate ca atare de Codul de Procedură Penală, constituie o activitate procesuală care nu poate, în nici o situaţie, să atingă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

PT IALOMIȚA