comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Schimbări la vârful Instituției Prefectului. Guvernul a numit în funcție prefectul și pe cei doi subprefecți

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/03/2021 | Locale Ialomita

Guvernul a adoptat miercuri, 3 martie, o serie de hotărâri privind eliberarea din funcție sau numirea mai multor prefecți și subprefecți din zeci de județe. Printre acestea se află și Ialomița.

Astfel, Guvernul a decis încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Ialomița de către doamna Manea Tonița și îl numește în această funcție pe Mihai Andrei Tănăsescu.

De asemenea, tot prin Hotărâre a Guvernului, s-a decis încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al județului Ialomița de către domnul Barbu Emilian.

În condițiile în care Ialomița a avut doi subprefecți, unul dintre ei plecând recent pe o altă funcție în cadrul unei primării, în locul acestuia, dar și al lui Emilian Barbu, au fost numiți, tot astăzi, doi subprefecți.

Astfel, Manea Tonița, fostul prefect, este numit în funcția de subprefect, iar Babageanu Gheorghe, fostul șef de cabinet, devine, la rândul său, subprefect. Acesta a mai deținut funcția de subprefect al județului Ialomița, în 2009, când prefect era Alecsandru Știucă.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️