livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Ialomița: Șase urmăriți internațional, din Urziceni și Bărbulești, depistați de polițiști

6 persoane, pe numele cărora autorităţile din Austria și cele din Germania au emis mandate europene de arestare, pentru infracțiuni contra proprietății, au fost depistate de polițiștii din Ialomița.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

 La data de 3 februarie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au pus în executare 6 mandate europene de arestare.

Astfel, șase bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 28 de ani, din localitățile Bărbulești și Urziceni, au fost depistați de polițiști. Pe numele a 5 dintre aceștia, existau mandate europene de arestare, emise de autorităţile austriece, iar cel de-al șaselea era căutat de autoritățile judiciare din Germania.

Cei în cauză sunt cercetați sub aspectul comiterii de infracţiuni contra proprietății, pe teritoriul Austriei, respectiv Germaniei.

Magistrații Parchetului Curții de Apel Craiova au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a celor 6 persoane, acestea fiind prezentate ulterior Curții de Apel București, care a dispus arestarea preventivă pentru 15 zile, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile judiciare din Austria, respectiv Germania.

Pentru depistarea celor în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.