comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Reținuți pentru tentativă de omor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/04/2015 | Lege si Ordine

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii: – ARDELEANU CONSTANTIN DANIEL şi BULANCEA DORU, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Din ordonanţa întocmită de procurori a reieşit că există probe şi indicii temeinice din care rezultă suspiciunea rezonabilă care conturează următoarea stare de fapt:

În seara de 19.04.2015, în jurul orelor 23,00 inculpaţii Ardeleanu Constantin Daniel şi Bulancea Doru, au pătruns fără drept în interiorul locuinţei persoanei vătămate P.C. şi i-au aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii în zona feţei, provocându-i leziuni traumatice care i-au pus în primejdie viaţa.

La data de 21.04.2015, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus reţinerea inculpaţilor pentru o perioadă de 24 de ore, inculpaţii Ardeleanu Constantin Daniel şi Bulancea Doru, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Ialomiţa cu propunere de arestare preventivă a pe o perioadă de 30 de zile.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal care, alături de măsurile procesuale reglementate ca atare de Codul de Procedură Penală, constituie o activitate procesuală care nu poate, în nici o situaţie să atingă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Comunicat de presă: PT Ialomița | Foto flickr.com