comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Reținut pentru că a încercat să cumpere produse în numele Spitalului de Urgență din Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/12/2017 | Lege si Ordine

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au fost sesizați la data de 20 decembrie, de către Spitalul Județean de Urgență din Slobozia, cu privire la faptul că o persoană a încercat să achiziționeze în numele unității, produse electrice și electronice în valoare de peste 22.000 de lei, fără a avea vreo calitate în acest sens.

În scurt timp de la sesizare, în baza activităților derulate, polițiștii au depistat persoana în cauză, un bărbat de 41 de ani, din municipiul București, față de care au luat măsura reținerii pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost introdus, sâmbătă, 23 decembrie, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la înșelăciune.

Cercetările au fost extinse, la data de 24 decembrie a.c., fiind efectuate 4 percheziții domiciliare pe raza municipiului București, în baza mandatelor emise de Judecătoria Slobozia.

Pe parcursul efectuării perchezițiilor, polițiștii de investigare a criminalității economice au ridicat în vederea continuării verificărilor unități de calcul și înscrisuri.

Cercetările sunt continuate penttru documenttarea întregii activități infracționale a persoanei bănuite.

Mai multe detalii aici: Ialomița: Tentativă de fraudă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia