Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Ialomița: Razie la Fetești https://wp.me/p49Kdo-b4I

Ialomița: Razie la Fetești

Poliţiştii feteșteni au organizat în data de 25/26 noiembrie a.c., acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă publică pe raza municipiului Fetești și a comunelor arondate, fiind angrenaţi aproape 40 de poliţişti din toate structurile operative.

Pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional, la data de 26/27 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Fetești au organizat și desfăşurat o acţiune de amploare pe raza municipiului, dar și a comunelor arondate, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţei cetăţeanului, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, actelor de comerţ neautorizat, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.

Pe timpul desfăşurării activităţilor specifice, au fost legitimate aproape 300 de persoane. De asemenea, în urma filtrelor rutiere instituite, poliţiştii au controlat 196 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 34 ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, 8 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, prevăzute de Legea 61/1991, restul amenzilor fiind aplicate pentru alte abateri de la prevederile legale.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproape 13.000 de lei.

În urma încălcării prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, faţă de 3 conducători auto a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA