comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Razie de amploare desfășurată de polițiști

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/02/2018 | Lege si Ordine

Poliţiştii ialomițeni au organizat și defășurat în această dimineață, 22 februarie a.c. activități pentru creşterea gradului de siguranţă publică pe raza orașului Țăndărei și a localității Bucu, fiind angrenaţi aproape 40 de poliţişti din toate structurile operative. . / Un bărbat de 25 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

Pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional, astăzi, 22 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au organizat și desfăşurat o acţiune de amploare pe raza orașului Țăndărei, dar și a comunei Bucu, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţei cetăţeanului, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.

În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost efectuate 3 percheziţii pe raza localităților Țăndărei și Bucu, la persoane fizice bănuite de fapte comise cu violență, precum și activități infracționale de natură a înlesni practicarea prostituției.

În urma acestor activităţi, poliţiştii au ridicat de la locuințele persoanelor bănuite mai multe înscrisuri și documente, în vederea continuării cercetărilor.

Un bărbat de 25 de ani, din localitatea Bucu, bănuit de comiterea infracțiunii de proxnetism, a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 23 februarie a.c., să fie prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, în urma filtrelor rutiere instituite, pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 70 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 68 ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 22.000 de lei.

În urma încălcării prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, faţă de doi şoferi s-a luat măsura retragerii certificatului de înmatriculare, iar în cazul altui conducător auto a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA