comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Radare „în cascadă” pe DN2, DN2A și DN21

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/11/2017 | Infotrafic

19 de permise de conducere au fost reținute și 179 de sancțiuni au fost aplicate, în urma unei acțiuni naționale de 3 zile desfășurate pentru creșterea siguranței rutiere, pe Drumul Național 2, Drumul Național 2A și Drumul Național 21.

În perioada 24 – 26 noiembrie a.c., polițiștii din Ialomița, în colaborare cu cei din Călarași, Buzău, Vrancea și Ilfov au acționat pentru creșterea gradului de siguranță în trafic și depistarea celor care încalcă regimul regal de viteză.

Pe timpul desfășurării activităților în trafic, polițiștii au utilizat aparatele radar pe care le au în dotare, pentru neregulile constatate fiind aplicate 179 de sancțiuni contravenționale.

De asemenea, au fost reținute 19 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare retrase, valoarea sancțiunilor aplicate fiind de 66.475 lei.

Pentru nerespectarea regimului legal de viteză, polițiștii au aplicat 138 de sancțiuni contravenționale și au reținut 17 permise de conducere pentru depășirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h.