comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Primăria Ciochina își suspendă activitatea, după ce mai mulți funcționari au fost infectați cu SARS-CoV2

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/10/2020 | Locale Ialomita

Primarul comunei Ciochina, Vasile Câmpulungeanu, a anunțat astăzi, 12 octombrie, că a decis suspendarea activității instituției după ce mai mulți funcționari au fost confirmați ca fiind infectați cu virusul SARS-CoV 2.

Vasile Campulungeanu
Vasile Câmpulungeanu

„Din nefericire, în această perioadă, mai mulți funcționari din cadrul primăriei Ciochina au fost infectați cu virusul SARS COV2. Nu s-a spus nimic până acum, pentru că nu am avut o confirmare oficială asupra stării de sănătate a acestor persoane, confirmare care durează 2 – 3 zile de la efectuarea testului. Cum toți funcționarii au fost în contact direct unii cu alții și până la primirea unui punct de vedere oficial de la DSP Ialomița, pentru siguranța tuturor, am decis suspendarea activității instituției, începând de azi, 12.10.2020. Sâmbătă, 10.10.2020, a fost efectuată o dezinfecție prin nebulizare, în toată clădirea primăriei, în vederea eliminării oricărui risc de contaminare. Nu suntem prima localitate din județ în care s-a întâmplat acest fenomen, s -a mai întâmplat și la Sfântul Gheorghe și Balaciu. Nu este vina nimănui, acest lucru de poate întâmpla oricând și oricui, acum, în plină pandemie. Mulțumim celor care dau dovadă de înțelepciune, de înțelegere și compasiune față de cei aflați în această grea încercare! Mulțumim și celor care însă blamează aceste persoane și aruncă cu pietre și noroi, uitând că în orice moment ar putea fi în aceeași situație. Pentru ei ne rugăm ca Dumnezeu să îi ocrotească și să le dăruiască multă sănătate”, a transmis primarul localității.

Tot astăzi, primarul comunei Ciulnița, Gheorghe Stelică, anunța că se află în izolare la domiciliu până pe data de 22 octombrie inclusiv, ca urmare a faptului că a fost contact al unui caz pozitiv COVID 19.

 

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️