comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Premii de excelență pentru olimpicii ialomițeni și îndrumătorii lor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/11/2019 | Evenimente

Aproape 700 de elevi și cadre didactice din 25 de unități de învățământ preuniversitar de stat, de pe raza județului, vor primi premii de excelență din partea Consiliului Județean Ialomița.

Semnare Contracte Finantare Premii De Excelenta Ialomita
Semnare Contracte Finantare Premii De Excelenta Ialomita

Marți, 19 noiembrie, la Consiliul Județean Ialomița, au fost semnate contractele de finanțare pentru premiile de excelență de către directorii unităților de învățământ și președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru.

„Aceste premii le meritați din plin. Nu sunt niște premii foarte mari, așa că poate ar trebui o atenție din partea noastră, a Consiliului Județean Ialomița, până la urmă o atenție din partea populației județului pe care noi o reprezentăm, cred că este importantă atât pentru copii, pentru efortul pe care îl depun, dar și pentru dumneavoastră, îndrumătorii, care pregătiți generații. În anul școlar 2018 – 2019, comparativ cu anii anteriori, rezultatele au fost din ce în ce mai bune. Se premiază atât performanțele individuale ale copiilor care participă la olimpiade și obțin medalia de aur, echipajele și grupurile corale, cât și îndrumătorii”, a declarat Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița

În total, vor primii premii, cu valori cuprinse între 50 și 500 lei, 527 de elevi, 31 de echipe și 168 de cadre didactice.