comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Predare de comandă la Inspectoratul pentru Situații de Urgență

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/03/2015 | Locale Ialomita

Joi, 12 martie, a avut loc ceremonialul militar de predare – primire a comenzii Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Catargiu” al județului Ialomița.

Evenimentul s-a desfăşurat la Monumentul Eroilor „Colonel Popescu” din municipiul Slobozia, la ceremonial fiind invitaţi să participe atât reprezentanţi ai autorităţilor publice locale cât şi oficialităţi de la nivel central.

După intonarea imnului de stat al României, Lt. Col. Dragne Daniel a dat citire ordinului de numire al colonelului Popa Adrian Vasile în funcția de inspector șef al ISU Ialomița

„(…) ofițerul se detașează la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița și se împuternicește până la data de 6 aprilie 2015 inclusiv pentru îndeplinirea atribuțiilor fostului inspector șef (…)”.

După predarea-primirea comenzii inspectoratului și a drapelului de luptă al inspectoratului, au fost susținute discursuri de către inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Ialomița, Nicolae Parepa, inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție, Viorel Ștefu, președintele interimar al Consiliului Județean Ialomița, Ștefan Mușoiu, și prefectul județului Ialomița, Gigi Petre.

Cu acest prilej, prefectul a înmânat fostului inspector șef, colonelul Nae Constantin, o diplomă de apreciere pentru întreaga activitate.

„Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase și gândurile bune pe care le-ați exprimat în această zi care, într-adevăr, este foarte importantă pentru mine, încheierea carierei de militar. Bineînțeles că fără sprijinul dumneavoastră, ajutorul dumneavoastră instituțional, nu aș fi putut duce la îndeplinire mandatul. Vreau să mulțumesc colegilor pentru încrederea și sprijinul acordat în acești ani, și sper să ducă pe mai departe tradițiile noastre și să fie apreciați de către cetățeni. Nu în ultimul rând, mulțumesc familiei care m-a înțeles, m-a suportat, m-a încurajat și pentru asta le mulțumesc. Doamnelor și domnilor, am onoarea să vă salut”, a încheiat colonelul Nae Constantin.