comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Pompier din Fetești, răpus de coronavirus

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/04/2020 | Locale Ialomita

Un pompier din municipiul Fetești, de numai 49 de ani, care lucra în cadrul ISU Constanța (Cernavoda), a murit sâmbătă, 18 aprilie, în urma infectării cu noul coronavirus.

Foștii săi camarazi deplâng plecarea prematură la ceruri și au transmis un mesaj de condoleanțe familiei și prietenilor îndurerați.

Viorel Dimboi
Viorel Dimboi

„Un camarad pompier a fost ales de Dumnezeu să se alăture armatei îngerilor.. În această dimineață, un eveniment tragic a umplut de durere sufletele pompierilor constănțeni, care au pierdut un camarad de nadejde, om deosebit și un profesionist desăvârșit. Cu profundă tristețe, anunțăm încetarea din viață, în această dimineață, a plt.adj. Viorel Dîmboi, la numai 49 de ani. Încadrat la Detașamentului de Pompieri Cernavodă / ISU Constanta, camaradul nostru a pierdut lupta în linia întâi, cu perfidul virus SARS-CoV-2. În cariera sa, Viorel a participat la numeroase intervenţii alături de colegii săi, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii.

Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Cerurilor, eroule, iar familiei greu încercate să îi dea alinare. Noi, camarazii tăi, îți plângem plecarea prematură și atât de neașteptată din mijlocul nostru și sperăm ca, de acum înainte, să ți se întoarcă tot binele pe care l-ai făcut aici, în scurta ta viață pe pământ. Ai fost și vei rămâne eroul nostru și al tuturor celor care au beneficiat de ajutorul tău! Drum bun, #Viorel, drum bun, camarade!”

„La moarte numai corpul moare.Viața nu moare,nici conștiința,nici realitatea.Iar viața nu este niciodată atât de vie ca după moarte.Pompierii nu mor niciodată,ei ard mereu în sufletele oamenilor pe care i-au salvat…Să ne rugăm pentru camaradul Viorel Dîmboi, să-l cinstim cu demnitate, cu onoare…și suntem datori să nu-l  uităm!!”, au transmis foștii săi colegi.

De asemenea, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a transmis un mesaj emoționant.

„Durerea acestei pierderi cu greu poate fi stăpânită, însă tăria și forța pentru a merge înainte trebuie să existe în fiecare dintre noi.

Niciodată nu suntem pregătiți să pierdem oameni dragi, colegi de echipă, iar în momente limită ridici privirea la Cer și te rogi, așteptând o minune.

Pompierii salvatori sunt oameni și ei. Mereu determinați și devotați crezului lor, poartă pe umeri responsabilitatea fiecărei misiuni și a vieții celor care sunt în primejdie.

Curajoși, se călesc în multele intervenții și nu se dau bătuți. Din convingere, se susțin reciproc și se îmbărbătează pentru ca siguranța celor aflați în dificultate să fie cea care învinge.

Gândurile noastre se îndreaptă și spre familia lui. Să le dea Dumnezeu putere pentru a depăși aceste momente extrem de dificile! Sa le dea nădejde, să le mângâie lacrimile și sufletele îndurerate!

Dumnezeu să-l odihnească și să-l așeze între drepții Săi!

Drum lin!”

Unul dintre copii spunea ca tatăl său trebuia să meargă la un incendiu, fiind la muncă, și pentru că nu s-a simțit bine a fost dus la spital de colegii lui din unitate. Iar după o săptămână a pierdut lupta. „Familia noastră nu va mai fi niciodată la fel”, a scris băiatul său pe Facebook.

Viorel Dîmboi este feteștean, locuind într-unul dintre cartierele municipiului.

Grupul de Comunicare Strategică anunță că:

Bărbat, 48 ani, din județul Constanța.
Internat în INBI Balș – ATI în data de 17.04.2020, prin transfer din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.
Rezultat pozitiv pe data de 13.04.2020.
Decedat pe data de 17.04.2020.
Comorbidități: Obezitate.