comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Polițiștii donează sânge

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/12/2019 | Lege si Ordine

Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița a inițiat o campanie internă de donare voluntară de sânge, ca un demers de salvare de vieți omenești, prin sprijinirea eforturilor de refacere a rezervei de sânge a județului.

La data de 4 decembrie, de la primele ore ale dimineții, polițiștii ialomițeni au fost prezenți la Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, unde au donat sânge.

Acțiunea umanitară a fost desfășurată în scopul conștientizării cu privire la faptul că sângele este un produs care nu poate fi cumpărat sau fabricat, ci poate fi obținut doar prin donare benevolă, iar, prin bunăvoința fiecăruia dintre noi, putem contribui la salvarea persoanelor aflate în nevoie.

Prin această inițiativă,  polițiștii sunt alături de cetățeni nu doar prin măsurile menite sa le crească siguranța, ci și prin gesturi de suflet, menite să contribuie la creșterea șanselor de supraviețuire sau vindecare a persoanelor care depind de transfuzii de sânge.

Campania va continua și la Urziceni în data de 5 decembrie, când Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița se va deplasa cu un laborator mobil, unde polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni și secțiilor arondate vor dona sânge în vederea sprijinirii eforturilor de refacere a rezervei de sânge a județului.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA