15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Ialomița: Poliția scoate la concurs 62 de posturi https://wp.me/p49Kdo-7Dc
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Poliția scoate la concurs 62 de posturi

62 de posturi au fost scoase la concurs şi repartizate la Posturile de Poliţie Rurală, precum şi la secţiile de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa.

Dacă vrei să devii agent de ordine publică, începând cu 1 aprilie, s-a dat startul reîncadrărilor de personal (46 de locuri la nivel naţional, câte unul în fiecare judeţ şi 6 la D.G.P.M.B.) şi angajărilor din sursă externă (1.853 de locuri la nivel naţional), în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

62 de posturi au fost scoase la concurs şi repartizate la Posturile de Poliţie Rurală, precum şi la secţiile de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa.

Sursa de reîncadrare pentru concursuri este formată din persoanele care au avut calitatea de agent de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin.2 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale) şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc condiţiile legale.

De asemenea, dacă nu ai fost poliţist, dar îţi doreşti, poţi deveni agent de ordine publică. Nu avem limită de vârstă.

Pentru a afla mai multe detalii, accesează pagina web oficială a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa.  De aici, poţi afla:

  • condiţii (criterii în funcţie de înălţime: pentru femei: 1,60 m, pentru bărbaţi: 1.65 m);
  • înscriere (în perioada 1 – 8 aprilie 2016);
  • concurs (ce va avea loc la data de 14 mai 2016);
  • probe sportive, („rezistenţă” şi „abdomene” pentru persoanele angajate din sursă externă şi „rezistenţă” pentru reîncadrări, cu bareme conform vârstei);
  • documentaţia necesară dosarului de înscriere.

Îți urăm succes și te așteptăm în rândurile noastre!

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!