comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Persoane reținute pentru furt calificat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/11/2015 | Lege si Ordine

Poliţiştii cercetează şase persoane sub aspectul comiterii mai multor infracţiuni de furt şi  furt calificat. Patru persoane au fost reţinute.

Poliţiştii Secţiei Rurale Coşereni au reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, patru tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani, toţi domiciliaţi în comuna Moviliţa.

Cei în cauză au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului, fiind bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

În fapt, tinerii, în cursul lunilor octombrie şi noiembrie, ar fi pătruns în curţile a patru consăteni şi ar fi sustras mai multe unelte electrice, bunuri de uz gospodăresc şi băuturi alcoolice.

Poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciilor cauzate în proporţie de 80%.

Astăzi, bănuiţii urmează să fie prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni cu propunere de arestare preventivă.


Poliţiştii au surprins în flagrant ieri, 11 noiembrie a.c., un bărbat de 32 de ani, din comuna Axintele, care avea asupra sa bunuri pe care le-ar fi sustras din locuinţa unui consătean.

Bunurile au fost restituite părţii vătămate, cercetările fiind continuate de către poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.


Un alt tânăr de 28 de ani, din municipiul Feteşti este cercetat de poliţişti fiind bănuit că în perioada octombrie – noiembrie a.c., ar fi sustras 90 de litri de motorină din rezervoarele unor utilaje agricole ce aparţin unei societăţi comerciale de pe raza comunei Movila.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanei bănuite.