comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Permise de conducere suspendate pe parcursul derulării acțiunii T.I.S.P.O.L – SPEED

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/04/2019 | Infotrafic

În perioada 1 – 7 aprilie, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române s-a desfăşurat la nivel naţional acțiunea T.I.S.P.O.L. SPEED, înscrisă în Calendarul de activităţi al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (T.I.S.P.O.L.)  pentru anul 2019.

Controalele Poliţiilor Rutiere din Europa au vizat respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive, polițiștii rutieri fiind în teren, cu toate aparatele radar disponibile, pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu.

În judeţul Ialomița, în cele şapte zile de acţiune, au fost constatate 592 de abateri cu caracter contravenţional, iar în 32 de cazuri, pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi depăşirea cu mai mult de 50km/h a vitezei maxime admise pe  sectorul de drum respectiv, s-a dispus măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice, astfel încât combaterea acestora rămâne o prioritate pentru Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA