15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Ialomița: Permise de conducere suspendate pe parcursul derulării acțiunii T.I.S.P.O.L – SPEED https://wp.me/p49Kdo-dDX
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Permise de conducere suspendate pe parcursul derulării acțiunii T.I.S.P.O.L – SPEED

În perioada 1 – 7 aprilie, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române s-a desfăşurat la nivel naţional acțiunea T.I.S.P.O.L. SPEED, înscrisă în Calendarul de activităţi al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (T.I.S.P.O.L.)  pentru anul 2019.

Controalele Poliţiilor Rutiere din Europa au vizat respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive, polițiștii rutieri fiind în teren, cu toate aparatele radar disponibile, pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu.

În judeţul Ialomița, în cele şapte zile de acţiune, au fost constatate 592 de abateri cu caracter contravenţional, iar în 32 de cazuri, pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi depăşirea cu mai mult de 50km/h a vitezei maxime admise pe  sectorul de drum respectiv, s-a dispus măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice, astfel încât combaterea acestora rămâne o prioritate pentru Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!