livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Ialomița: Percheziții la un grup infracțional. 9 persoane reținute pentru braconaj piscicol

Polițiștii din Ialomița au ridicat aproximativ 4.000 de metri liniari de setcă, bărci cu motor, peste 1.000 de euro și 110 kg. de pește, în urma a 12 percheziții efectuate ieri, în cadrul unui dosar penal de braconaj piscicol. 9 persoane au fost reținute.

La data de 19 aprilie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița și cei ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița au efectuat 12 percheziții, pe raza județelor Ialomița și Călărași, la persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat și mai multe infracțiuni prevăzute de O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 3.805 metri liniari de setcă, un morun eviscerat de 75 de kg., 35 de kg. alte specii de sturion eviscerat, peste 1.000 de euro și 2 bărci cu motor.

Polițiștii au reținut 9 persoane, care au fost încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Pe același subiect:

Ialomița: Grup infracțional organizat. Propunere de arestare preventivă pentru cei 9 membrii