comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: O mașină de poliție care se afla în misiune, implicată într-un accident rutier

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/01/2014 | Infotrafic

Poliţia a fost sesizată miercuri, 8 ianuarie a.c., în jurul orei 14.15, cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 2A s-a produs un accident de circulaţie în care a fost implicat un autoturism din dotarea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.

masina politiaDin primele verificări, echipajul rutier deplasat la faţa locului a stabilit faptul că, în timp ce poliţistul, în vârstă de 42 de ani, se afla la volanul unui autoturism din dotarea IPJ Ialomiţa şi efectua manevra regulamentară de viraj la stânga pe un drum lateral al DN 2A, a fost lovit în partea din spate de un autoturism, al cărui conducător auto, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Slobozia, nu ar fi păstrat distanţa regulamentară.

Poliţistul se afla în misiune şi se deplasa la cercetarea la faţa locului a unui alt eveniment rutier.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a poliţistului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Ambii conducători auto au fost testaţi alcooltest, rezultatele fiind negative.

Pe numele conducătorului auto în vârstă de 34 de ani s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.