livrari la domiciliu

Ialomița: Moment de reculegere la Consiliul Județean, în memoria primarului din comuna Gura Ialomiței

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, alături de vicepreședinți și câțiva primari prezenți la semnarea unor contracte, au ținut în deschiderea evenimentului un moment de reculegere în memoria primarului comunei Gura Ialomiței, Cristinel Lambru, care a trecut în neființă în noaptea de luni spre marți, 19 mai.

Moment Reculegere

Vestea morții primarului a căzut ca un trăsnet peste comunitatea pe care a condus-o timp de mai mulți ani, dar și peste familie, prieteni, cunoștințe, colaboratori.

„Este un moment trist pentru comunitatea ialomițeană, la fel cum este și pentru mine. Am pierdut nu doar un colaborator dedicat binelui Ialomiței, ci și un prieten. Rămânem cu toții cu amintirea lui și lucrurile bune pe care le-a făcut pentru comună. Dumnezeu să te odihnească, dragă prieten!”, a transmis Victor Moraru.

Se pare că primarul avea niște probleme medicale, care s-au agravat. Deși toți sperau ca acesta să se însănătoșească, nu a mai fost posibil. Dispariția prematură a acestuia i-a îndurerat pe cei care l-au cunoscut, lăsând în urmă o durere imensă.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei greu încercate.