comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Minor trimis în judecată pentru deținerea unui pistol

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/04/2013 | Lege si Ordine

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus, prin rechizitoriu, la data de 17.04.2013, trimiterea în judecată a inculpatului minor P.C.I. cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere sau port de armă neletală din categoria celor supuse autorizării fără drept  prev. de art. 134 din Legea nr. 295/2004 şi tentativă de comercializare a unei arme neletale din categoria celor supuse autorizării  fără drept.

Din probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale a rezultat faptul că inculpatul P.C.I., la data de 22.08.2012, ora 10.00, a deţinut fără autorizaţie legală un pistol cu aer comprimat şi a încercat să îl vândă denunţătorului F.F. cu suma de 200 lei, fiind prins in flagrant de organele de poliţie.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Slobozia.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.