comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Minoră dispărută în apele brațului Borcea al Dunării, zona Fetești Sat.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
23/06/2021 | Lege si Ordine

Dispariția copilului, în vârstă de 14 ani, a fost sesizată de familia acestuia, astăzi în jurul orei 18:30.

Aceasta se afla la scăldat împreună cu familia.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență, trei echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și în sprijin a fost solicitat și un elicopter SMURD Constanța care survolează zona.

Pompierii au demarat operaţiunea de căutare, prin cercetarea luciului apei cu ajutorul bărcii pneumatice.

În sprijin, la faţa locului au fost solicitați și scafandrii militari din cadrul ISU București-Ilfov.

Misiunea este în dinamică. ISU Ialomița

UPDATE 24.06.2021: Misiunea de căutare a continuat mai multe ore fără rezultat, după care a fost suspendata pe parcursul nopții.
Căutările au fost reluate în această dimineața cu un echipaj din cadrul Stației de pompieri Fetești cu o barcă pneumatică, în sprijin a fost solicitată și intervenția unui echipaj de scafandri din cadrul ISU „Dealul Spirii”București-Ilfov.

UPDATE 25.06.2021: În jurul orei 09:00, a fost găsit trupul neînsufleţit al minorei, dispărută în data de 23 iunie a.c., în brațul Borcea al Dunării, pe raza municipiului Fetești.

Trupul plutea pe apă, fiind recuperat de niște pescari care se aflau în zona și preluat de echipajul cu barca pneumatică și adus la mal, ulterior fiind predat organelor abilitate care urmează să stabilească cu exactitate împrejurăgile în care minora și- a pierdut viața.