comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, rănit într-un accident rutier

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/08/2016 | Lege si Ordine

Ministrul Agriculturii, rănit într-un accident rutier, în apropiere de Slobozia.

urgente

Trei persoane a fost rănite, azi, în jurul orei 10:40, într-un accident rutier ce a avut loc la pe DN21, la intrarea în Slobozia, dinspre Slobozia Nouă.

Autoturismul din coloana oficială, în care se aflau Ministrul agriculturii, Achim Irimescu, omologul său din Kuwait și o traducătoare, a tamponat o altă mașină, staționată pe partea dreapta a carosabilului.

În urma evenimentului, pasagerii au suferit traumatisme ușoare. Aceștia au fost transportați la secția UPU de la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia, urmând să fie transferați cu ambulanța la Spitalul Elias din București


ministrul agriculturiiLa invitaţia ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, o delegaţie din Kuwait condusă de ministrul Lucrărilor Publice, Agriculturii și Relațiilor cu Parlamentul, domnul Dr. Ali Saleh Al Omair, se afla în vizită oficială în România în perioada 23-27 august 2016.

Vizita delegației din Kuwait este una de prospectare și informare asupra sectorului agricol din România și asupra oportunităților de investiții existente.

Din discuțiile și întâlnirile anterioare a reieșit interesul firmelor din Kuweit pentru mediul de afaceri din România în contextul relațiilor existente între cele două țări și în vederea dezvoltării relaţiilor comerciale cu produse agroalimentare, în special pentru creşterea exporturilor de produse româneşti către Kuwait.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️