comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Material lemnos confiscat de poliţişti

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/12/2015 | Lege si Ordine

Pe parcursul zilei de ieri, poliţiştii ialomiţeni au acţionat şi pentru prevenirea şi combaterea transportului şi comercializării ilegale de material lemnos.

În cadrul activităţilor derulate, poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică – Poliţia Municipiului Urziceni au depistat un bărbat de 54 de ani, din localitate, care transporta cu o autoutilitară lemn de foc, diverse esenţe, fără a poseda aviz de însoţire a materialului lemnos.

Cel în cauză a fost sancţionat contravenţonal cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos transportat a fost ridicat în vederea confiscării.


Un alt bărbat de 62 de ani, din judeţul Argeş a fost sancţionat de poliţişti cu amendă în valoare de 2.000 de lei,  întrucât a transportat material lemnos cu un  aviz de însoţire expirat, iar cantitatea transportată nu corespundea cu cea înscrisă în documente.

De asemenea a fost aplicată măsura ridicării în vederea confiscării a materialului lemnos transportat.


Poliţiştii au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, un bărbat din judeţul Argeş deoarece a transportat lemn de foc din specia tei, deşi conform avizului de însoţire trebuia să transporte lemn de foc din specia plop.

Materialul lemnos transportat a fost ridicat în vederea confiscării şi lăsat în custodia Ocolului Silvic Slobozia.