comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Manifestări violente ale vremii

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/06/2017 | Locale Ialomita

Intervenții ale profesioniștilor în situații de urgență cauzate de fenomenele meteorologice din această dimineață…

vântul puternic și aversele consistente de ploaie care s-au manifestat pe raza județului nostru încă de la primele ore ale zilei au produs efecte negative asupra circulației pe carosabil, cu precădere în orașul Țăndărei.

Astfel, pe DN2A, la intrarea în localitate dinspre Slobozia, o creangă solidă de copac s-a rupt și a căzut pe carosabil, blocând circulația. Și intrarea pe varianta ocolitoare a orașului a fost blocată pentru scurt timp în această dimineață, întrucât acoperișul unei locuințe a fost luat de vânt, și, în cădere, a angrenat fire de electricitate pe șosea.

foto: Untea Ionuț

Tot în orașul Țăndărei, o gospodărie a fost inundată ca urmare a precipitațiilor abundente. Circulația pe DN2A a fost afectată și între localitățile Giurgeni și Țăndărei, unde un copac s-a prăbușit pe carosabil.

Și pe DN2C, între Slobozia și Amara, manifestările violente ale vremii au doborât opt stâlpi de telefonie mobilă pe carosabil.

Toate situațiile la care a fost solicitat sprijinul echipelor de intervenție ale ISU Ialomița au fost rezolvate cu operativitate, în colaborare cu echipe ale Secției de Drumuri Naționale, ale Enel și ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență.