comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Mandate executate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/06/2017 | Lege si Ordine

În acest sfârșit de săptămână, 23 – 26 iunie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acţionat pe raza de competenţă, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea a doi bărbați de 30, respectiv 40 ani, din localitatea Sinești, pe numele cărora Tribunalul Ilfov a emis mandate de executare a pedepsei.

Cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Slobozia şi au de executat pedeapse privative de libertate de 5 ani, respectiv 3 ani, 6 luni și 416 zile, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.


Totodată, pe timpul desfăşurării activităţilor specifice, poliţiştii au reuşit identificarea unui alt bărbat de 28 de ani, din localitatea Sinești, pe numele căruia Tribunalul Ilfov a emis un mandat de executare a pedepsei.

Bărbatul în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 7 ani și 2 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie și furt calificat.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA