comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Mandate executate

În ultimele 48 de ore, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acţionat pe raza de competenţă, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 30 de ani, din municipiul Fetești, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis un mandat de executare a pedepsei.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

* * *

În timpul desfăşurării activităţilor specifice, poliţiştii au reuşit identificarea unui alt bărbat de 33 de ani, din comuna Făcăeni, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis un mandat de executare a pedepsei.

Bărbatul în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an, pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

 

 

Mai multe articole de la obiectiv.net: