Ialomița: Mandate europene de arestare, executate de poliţişti

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

 

Poliţiştii de investigaţii criminale din Ialomiţa au depistat doi tineri care erau urmăriţi internaţional pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii, fapte comise în grup organizat, în Germania.

La data de 22 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Ialomiţa au depistat doi tineri, de 25 şi 26 de ani, ambii din comuna Bărbuleşti, pe numele cărora existau mandate europene de arestare, emise de autorităţile germane.

Cei în cauză au fost daţi în urmărire internaţională pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii, fapte comise într-un grup organizat, pe teritoriul Germaniei.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Tinerii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, în vederea predării către autorităţile germane.