comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Jandarm anchetat. Și-ar fi însușit banii unei fetițe. Dacă va fi găsit vinovat, dosarul va fi înaintat Parchetului Militar.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
31/01/2019 | Lege si Ordine

Anchetă deschisă pe numele unui jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa. Dacă va fi găsit vinovat, dosarul va fi înaintat Parchetului Militar.

Săptămâna trecută, într-un magazin din Slobozia, un angajat pe un post de conducere din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa, în timp ce era la cumpărături (în civil), în apropierea casei de marcat, ar fi găsit pe jos sau pe bandă o bancnotă de 50 de lei, pe care și-ar fi însușit-o.

Ulterior, în fața dumnealui, când a ajuns la casa de marcat, o copilă s-a plâns că nu își mai găsește banii cu care să-și plătească ceea ce cumpărase, menționând că avea o bancnotă de 50 de lei, jandarmul neavând, potrivit martorilor, vreo reacție cu privire la eveniment. Acesta și-a plătit cumpărăturile și a plecat, cu toate că în jur era deja destulă gălăgie pe subiect.

Până în acest moment, știm că s-a depus o plângere la poliție și au fost examinate filmările de pe camerele video de supraveghere amplasate în magazin, ancheta fiind în curs de desfășurare.

În urma unei solicitări adresate I.J.J. Ialomița, am primit următorul răspuns:  Vă transmitem faptul că pe numele domnului N.M. s-a deschis o anchetă, aflată încă în desfășurare. Pe fondul acestui fapt nu vă putem da detalii despre eveniment. Am colaborat și am furnizat datele solicitate de către organele de anchetă, iar dacă va fi găsit vinovat, dosarul va fi înaintat Parchetului Militar.