comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Ioan Martin a părăsit PNL și candidează din partea ALDE

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/10/2016 | Politica

Ioan Martin, fost candidat la funcția de primar al municipiului Slobozia și fost (co)președinte al PNL Ialomița, a părăsit partidul în care a activat ani buni și s-a înscris în partidul lui Tăriceanu (ALDE).

Ioan Martin a confirmat că a părăsit PNL, susținând că decizia a luat-o după ce colegii nu l-au mai vrut…

ioan martin„Nu am avut loc la ei, nu m-au primit, nu m-au votat, le-a fost frică s-o facă, și am plecat. Da, candidez din partea ALDE la Senat,pe prima poziție”, a declarat Martin.

În legătură cu acest subiect, liberalii nu au dorit prea mult să discute, în condițiile în care Ioan Martin nu și-a anunțat public decizia.

Totuși, deputatul Cristina Pocora s-a  declarat dezamăgită de decizia pe care a luat-o  Ioan Martin, susținând că nu înțelege cum poți părăsi un partid pentru o candidatură la alt partid.

„Este o dezamăgire pentru mine faptul că fostul președinte al PNL Ialomița a ales acum să schimbe barca pentru o candidatură din partea altui partid. Mărturisesc că nu-l înțeleg pe Ioan Martin, dar cum ne spunea el nouă, hai să vedem cine face propunerea cea mai bună, probabil că a găsit acolo o propunere bună. Și probabil că PSD-ul i-a propus ceva mai interesant după alegeri…”, a afirmat azi Cristina Pocora, în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, Gheorghe Tinel a catalogat plecarea lui Martin ca o dezertare, declarându-se la fel de dezamăgit.

„Din calitatea mea de președinte al partidului, refuz să cred că este adevărat. Nu am o certitudine oficială. Nu a apărut nicăieri oficial că Ioan Martin este… Dar dacă se va confirma, mă voi rezuma să comentez atunci când informația va fi oficială”, a spus Gheorghe Tinel,în cadrul aceleiași conferințe de presă în care s-au prezentat candidații PNL la parlamentare.