comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Intervenții ale ISU Ialomița în urma fenomenelor meteo severe.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
01/06/2019 | Lege si Ordine

În urma manifestării fenomenelor meteorologice periculoase din data de 31.05 și 01.06.2019, pompierii militari, alături de membrii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență, au acționat în cursul nopții pentru evacuarea apei din case și gospodării, astfel:

S-au înregistrat probleme deosebite pe raza comunei Săveni, unde 35 de gospodării (curți) și 2 case au fost inundate cu ape pluviale.
În sprijinul populației afectate au fost mobilizate forțe de la subunitățile inspectoratului cu 6 motopompe, 2 autospeciale de stingere, 4 autospeciale de primă intervenție și comandă și 13 cadre care au acționat continuu pentru evacuarea apei. Intervenția este în desfășurare și la această oră.

Det. Slobozia a intervenit cu o motopompă și 4 subofițeri pentru evacuarea apei din 4 gospodării (curți) și 3 case inundate din loc. Marculești.

În urma acestor situații de urgență nu s-au înregistrat victime.

Pompierii rămân la datorie, pentru limitarea și înlăturarea potențialelor efecte ale fenomenelor periculoase, monitorizarea situației din zonele vizate precum și evoluția acesteia

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA