comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Incendiu la o societate comercială. Cinci bărbați intoxicați cu fum.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/02/2017 | Locale Ialomita

Un incendiu puternic a izbucnit, în seara zilei de sâmbătă, 18.02.2017, la două anexe ale unei societăți comerciale din localitatea Fierbinți Târg – Grecii de Jos.

Cel mai probabil, flăcările au fost generate de un scurtcircuit produs la instalația electrică a centralei termice, iar la momentul respectiv în interior nu se afla nicio persoană.

Evenimentul a fost anunțat la 112 în jurul orei 19.25, iar la fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Urziceni, pompierii de la ISU București Ilfov și membrii SVSU Fierbinți.

În momentul sosirii acestora, flăcările se manifestau la cele două anexe, la bunurile din interior și la acoperișul magazinului, aflat în imediata apropiere a anexelor, pe o suprafață de cca. 120 mp.

În încercarea de a salva cât mai multe bunuri din interior, cinci bărbați au fost intoxicați cu monoxid de carbon, fiind preluați de echipajele SMURD pentru a le acorda primul ajutor medical. Ulterior, aceștia au refuzat transportul la spital.

Echipajele de intervenție au acționat cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă, iar după mai bine de trei ore, incendiul a fost lichidat.

Comunicat de presă: ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA