comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Incendiu la o baraca de vânzare legume – fructe din zona Gheorghe Doja

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/02/2019 | Lege si Ordine

Flăcările au cuprins una dintre construcțiile provizorii folosite ca puncte de vânzare legume-fructe din zona localității Gheorghe Doja aseară, în jurul orei 21.30, când a fost alertată și subunitatea Slobozia.

Pompierii s-au deplasat la locul intervenției cu două autospeciale de stins cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În momentul sosirii echipajelor la eveniment, proprietarul construcției cuprinsă de incendiu fusese preluat de o autosanitară a Serviciului Județean de Ambulanță aflată în trafic, fiind ulterior transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia cu arsuri pe suprafața corpului.

Focul a înghițit rapid baraca din lemn, favorizat de cantitatea mare de materiale combustibile din aceasta, iar pentru lichidarea incendiului au lucrat 12 subofițeri mai bine de o oră și 30 de minute. Au fost distruse 2 rulote încorporate în construcția improvizată, 4 încăperi din lemn din baracă, aparate electrocasnice, scule folosite în agricultură, materiale plastice și textile, aproximativ 300 de kg de produse din legume și fructe conservate, cca. 2 mc de material lemnos și o butelie. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit ca urmare a unui scurtcircuit produs la un conductor electric cu improvizații.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA