15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Ialomița: Incendii la Nicoleşti şi Gârbovi https://wp.me/p49Kdo-4BM
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Ialomița: Incendii la Nicoleşti şi Gârbovi

O casă nelocuită din localitatea Gârbovi a fost cuprinsă de flăcări noaptea trecută.

Cel mai probabil, incendiul a fost generat de o persoană neidentificată, care, intenţionat sau din culpă, a creat condiţiile necesare izbucnirii incendiului în interiorul locuinţei. Pompierii de la Secţia Urziceni s-au deplasat la faţa locului, iar în momentul sosirii acestora flăcările se manifestau la aproximativ 80% din suprafaţa casei. După aproape două ore, incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

Un alt incendiu la care a fost solicitată intervenţia pompierilor a fost anunţat în aceeaşi noapte, în jurul orei 00.40.

O lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată a dus la izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetăţean din localitatea Nicoleşti. Pompierii sosiţi la locul evenimentului au intervenit iniţial pentru salvarea unui cal din grajdul ce avea un perete comun cu anexa cuprinsă de flăcări, după care au acţionat pentru lichidarea incendiului. În urma evenimentului au ars trei butoaie din plastic în care se afla vin, îmbrăcăminte, încălţăminte şi acoperişul pe o suprafaţă de cca. 16 mp.

comunicat de presă: ISU Ialomița

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!