comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Incendii la Nicoleşti şi Gârbovi

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/10/2013 | Lege si Ordine

O casă nelocuită din localitatea Gârbovi a fost cuprinsă de flăcări noaptea trecută.

Cel mai probabil, incendiul a fost generat de o persoană neidentificată, care, intenţionat sau din culpă, a creat condiţiile necesare izbucnirii incendiului în interiorul locuinţei. Pompierii de la Secţia Urziceni s-au deplasat la faţa locului, iar în momentul sosirii acestora flăcările se manifestau la aproximativ 80% din suprafaţa casei. După aproape două ore, incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

Un alt incendiu la care a fost solicitată intervenţia pompierilor a fost anunţat în aceeaşi noapte, în jurul orei 00.40.

O lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată a dus la izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetăţean din localitatea Nicoleşti. Pompierii sosiţi la locul evenimentului au intervenit iniţial pentru salvarea unui cal din grajdul ce avea un perete comun cu anexa cuprinsă de flăcări, după care au acţionat pentru lichidarea incendiului. În urma evenimentului au ars trei butoaie din plastic în care se afla vin, îmbrăcăminte, încălţăminte şi acoperişul pe o suprafaţă de cca. 16 mp.

comunicat de presă: ISU Ialomița
Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️