comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Incendii la Fundata și Malu Roșu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/12/2015 | Lege si Ordine

Un coș de fum neizolat corespunzător a fost cauza probabilă care a dus la izbucnirea unui incendiu, la locuința unui cetățean din localitatea Fundata.

Evenimentul a fost anunțat la 112 în dimineața zilei de sâmbătă, 28 nov a.c, iar la fața locului s-au deplasat pompierii de la Garda Slobozia. În momentul sosirii acestora, flăcările se manifestau la bunurile aflate în patru camere și la acoperișul locuinței pe o suprafață de cca. 50 mp. Pompierii au intervenit inițial pentru scoaterea din interiorul casei a trei butelii, iar după aproape două ore, aceștia au reușit lichidarea incendiului, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității.

Un alt incendiu la care a fost solicitată intervenția pompierilor s-a produs duminică, 29 nov, în jurul orei 11.05, la o clădire a unei societăți comerciale din localitatea Malu Roșu.

Cel mai probabil, flăcările au fost generate de un scurtcircuit produs la instalația electrică, iar în momentul izbucnirii acestora, în interiorul clădirii se aflau aproximativ 5 mc de scândură, 3 vitrine frigorifice, o drujbă, o cositoare și documentele societății. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Secția Urziceni cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD, care a acordat primul ajutor medical unei persoane în vârstă de 24 de ani, care a suferit un atac de panică. După aproximativ două ore, pompierii au reușit lichidarea incendiului ce amenința să se extindă și la clădirile aflate în vecinătate.

ISU IALOMIȚA