15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Ialomița: Grupare specializată în proxenetism, trafic de droguri și spălarea banilor, destructurată! Percheziții în județ și Marea Britanie https://wp.me/p49Kdo-du8
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Grupare specializată în proxenetism, trafic de droguri și spălarea banilor, destructurată! Percheziții în județ și Marea Britanie

În cursul zilei de ieri, 26 martie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Ialomița, împreună cu Metropolitan Police Service și Crown Prosecution Service din Regatul Marii Britanii, au ridicat mai multe bunuri și sume de bani, în urma a 8 percheziții domiciliare efectuate pe raza județului Ialomița și pe teritoriul Marii Britanii.

De asemenea, o persoană a fost reținută în Marea Britanie, față de o persoană a fost luată măsura controlului judiciar, iar pe numele alteia a fost emis mandat european de arestare, aceasta fiind tranferată în Marea Britanie, pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii au efectuat 5 percheziții domiciliare pe raza județului Ialomița, activitățile fiind desfășurate în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de grup infracțional organizat, proxenetism, trafic de droguri mare risc și spălarea banilor.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri susceptibile a fi fost folosite la săvârșirea infracțiunilor, bijuterii, precum și sume de bani în lei și valută (aproximativ 46.000 de lei). Totodată, a fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra a 3 case și un apartament, 3 autoturisme, conturi bancare și părți sociale.

Persoanele depistate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Ialomița, în vederea audierii.

Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activități infracționale a  membrilor grupului infracțional și a luării măsurilor legale față de cei implicați.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!