comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Grădinițele cu program prelungit, deschise și în vacanța de vară

Pentru a veni în sprijinul familiilor care au solicitat funcționarea grădinițelor pe perioada vacanței de vară, în perioada 19.06.2017-31.08.2017, Inspectoratul Școlar Județean Ialomița vă informează că grădinițele cu program prelungit:  „Voinicelul”,  „Junior” , „Piticot”,  „Dumbrava minunată” Slobozia,  „Rază de soare” ,  GPP –Școala Gimnazială „I.H. Rădulescu” Urziceni ,GPP – Școala Gimnazială „Spiru Haret” Țăndărei, „Prichindel” Amara, „Albă ca Zăpada” Fetești vor funcționa după un grafic afișat la fiecare unitate  de învățământ preșcolar amintită.

Pentru înscrierea preșcolarilor, rugăm părinții interesați să se adreseze (să depună cerere în care să menționeze perioada în care copilul va frecventa grădinița), până Vineri, 16.06.2017, administrației grădiniței la care este înscris copilul.

Conform reglementărilor în vigoare, trebuie respectată metodologia Ordinului comun al MECTS și Ministerului sănătății nr. 5298/2011 prin care se precizează că la intrarea în colectivitate a preșcolarilor, se va prezenta  avizul epidemiologic eliberat de medicul de familie.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați unităților de învățământ specificate anterior.

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița

 

Mai multe articole de la obiectiv.net: