comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Tânără înjunghiată cu bestialitate de fostul concubin

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/03/2013 | Lege si Ordine

cutit crimaO ialomițeancă, în vârstă de 15 ani, a fost adusă de urgență la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în stare extrem de gravă, după ce fostul concubin a înjunghiat-o de nenumărate ori.

Tânăra are afectați rinichii, ficatul, plămânii, dar nu numai, aceasta fiind operată de urgență. Deja medicii au fost nevoiți să îi înlăture pe cale chirurgicală un rinichi, depunând eforturi pentru ca să-i salveze viața.

[warning]Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus, la data de 10.03.2013, punerea in mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului OLTEANU NICU FLORIN, prin prisma săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.[/warning]

S-a reţinut în sarcina inculpatului că, la data de 09.03.2013, acesta a aplicat victimei G.A.M., în vârstă de 15 ani, (fosta sa concubină), multiple lovituri de cuţit in zona abdominală, producându-i leziuni traumatice ce necesită 50-55 zile de îngrijiri medicale, punând totodată viaţa victimei în primejdie prin lezarea diafragmului, a lobului hepatic stâng, a apendicului renal drept şi a rinichiului drept (care a şi necesitat extirpare, pentru salvarea vieţii).

Mobilul executării activităţii infracţionale a fost stabilit ca fiind starea tensionată dintre părţi, generată de întreruperea relaţiilor de concubinaj, din iniţiativa victimei.

Inculpatul a fost prezentat Tribunalului Ialomiţa cu propunere de arestare preventivă, instanţa dispunând arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 de zile.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal, care, alături de măsurile procesuale reglementate ca atare de Codul de Procedură Penală, constituie activităţi procesuale care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei legale de nevinovăţie.