comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Educatoare acuzată de neglijenţă, după ce un copil s-a accidentat la grădiniţă

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/02/2018 | Locale Ialomita

Mama unui băieţel în vârstă de trei ani, din comuna Ion Roată, o acuză de neglijenţă pe educatoarea de la grădiniţa din localitate, după ce copilul s-a lovit destul de grav la cap şi ochi.

Mama copilului, Manolache Mierla Ancuţa, a afirmat că în cursul zilei de miercuri, când s-a dus la grădiniţă să-şi ia copilul, acesta dormea pe un scăunel, având o compresă pusă în zona ochiului.

Panicată, mama a întrebat educatoarea ce s-a întâmplat cu copilul şi de ce nu a fost anunţată de incident.  Răspunsul educatoarei a fost acela că nu s-a întâmplat nimic grav, că doar a alergat şi s-a lovit cu ochiul de o masă, şi să-i pună compresă cu gheaţă pe ochiul rănit.

„Am fost cu copilul la medicul de familie, care m-a trimis la un medic oftalmolog. Am primit tratament, iar după terminarea tratamentului mă voi prezenta cu copilul la reexaminare.  Nu pot înţelege de ce nu am fost anunţată în momentul în care s-a produs incidentul. Aceşti copii sunt lăsaţi nesupravegheaţi, sunt lăsaţi singuri în clasă în timp ce ele se duc la ţigări, cafea sau să vorbească la telefon. Ce s-a întâmplat cu copilul meu? Vor să se spele pe mâini că nu a fost nimic grav? Vreau să aduc în atenţie cazul copilului meu pentru a nu se mai întâmpla şi altora. Cei în domeniu nu îşi fac datoria cum trebuie, iar cei în măsură ar trebui să verifice astfel de lucruri pentru a nu se mai repeta”, reclama mama lui Marco Petruţ.

Mai multe articole de la obiectiv.net: