comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Drumurile județene sunt practicabile cu excepția a două tronsoane

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/01/2019 | Infotrafic

La nivelul județului Ialomița drumurile județene sunt practicabile cu excepția a 2 tronsoane: Miloșești-Reviga ( DJ 102H) și Albești-Andrășești (DJ 306), închise din cauza arborilor căzuți pe carosabil (se intervine pentru degajare).

In privinta alimentarii cu energie electrica se mentine situatia cu lipsa totală sau parțială a tensiunii in 24 de localități (Adâncata, Armășești, Axintele, Bărcănești, Borănești, Rădulești, Ciocârlia, Ciochina, Cocora, Coșereni, Drăgoești, Dridu, Fierbinți-Târg, Gârbovi, Grindu, Jilavele, Maia, Manasia, Movilița, Rosiori, Sălcioara, Sinești, Urziceni, Valea Măcrișului).

Din totalul de 52.000 abonati mai sunt afectati in acest moment 23.000, restul fiind alimentati in mare parte prin grupuri electrogene de la IGSU (17 grupuri) si 32 grupuri de la societatea furnizoare de energie electrică.

Repartizarea celor 32 grupuri de la operatorul economic s-a efectuat in functie de problemele constatate la nivelul fiecarui UAT, asigurandu-se in majoritatea localitatilor funcționarea a cel putin unui grup electrogen pe localitate.

Se lucreaza cu formatii Enel la remedierea liniilor de 110 kw.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Vezi și: Ialomița: 70 de situații în care oamenii au fost puși în dificultate din cauza depunerilor de gheață