comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Două persoane decedate şi două rănite într-un accident rutier

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/03/2014 | Infotrafic

În această dimineaţă, în jurul orei 05.40, două persoane au decedat şi două au fost rănite, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un copac, pe DJ 212, între localităţile Feteşti şi Movila.

Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă dublă periculoasă, șoferul, un bărbat de 31 de ani, din Movila, a pierdut controlul volanului, autoturismul izbindu-se de un copac după care s-a răsturnat. În urma impactului, a rezultat decesul șoferului  și a unui pasager de pe bancheta din spate, un tânăr de 27 de ani, din Fetești, precum și rănirea altor doi pasageri în vârstă de 37, respectiv 26 de ani, din Movila.

La faţa locului s-au deplasat în cel mai scurt timp o autospecială dotată cu modul de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor calificat SMURD, care au intervenit pentru scoaterea celor patru bărbaţi dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

După ce le-au fost acordate primele îngrijiri medicale, cei doi răniţi au fost preluaţi de autospecialele Serviciului de Ambulanţă şi transportaţi la spital. Bărbaţii decedaţi aveau 27, respectiv 31 de ani.

Vezi si: Slobozia: Accident rutier mortal chiar la intrarea în cimitirul municipal. Video