comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomita: Două incendii înregistrate în acest sfârşit de săptămână

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/09/2013 | Lege si Ordine

pompieriUn foc deschis lăsat nesupravegheat a fost cauza probabilă care a dus la izbucnirea unui incendiu la o magazie a unui cetăţean din oraşul Amara.

Evenimentul a fost anunţat vineri, 27.09.2013, în jurul orei 14.05, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii de la Garda Slobozia care au intervenit timp de cca. 40 de minute pentru lichidarea flăcărilor. În urma incendiului au ars magazia, 10 saci de grâu şi diverse unelte agricole care se aflau în interior.

.

Un alt incendiu la care a fost solicitată intervenţia pompierilor s-a produs în după-amiaza zilei de ieri, la locuinţa unui cetăţean din localitatea Bărcăneşti.

Jarul unei ţigări aprinse a fost cauza probabilă care a dus la izbucnirea incendiului, în urma căruia au ars mai multe piese de mobilier şi aparatura electrică şi electrocasnică din interiorul unei încăperi. Pompierii Secţiei Urziceni s-au deplasat în cel mai scurt timp cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, iar după aproximativ 30 de minute flăcările au fost lichidate.

comunicat de presă: ISU Ialomița