comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Doi morți într-un accident rutier, pe DN2, la Cotorca

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/12/2013 | Infotrafic

Două persoane au decedat şi două au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs în după-amiaza zilei de duminică, 29 decembrie, pe DN2, la ieşire din Urziceni către Buzău (Cotorca). 

accident amaraPotrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” Ialomița, autoturismul în care se aflau cele patru persoane a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate de pe marginea părţii carosabile.

Un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD de la Secţia Urziceni s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au intervenit pentru scoaterea a două persoane dintre fiarele autoturismului, însă în scurt timp acestea au fost declarate decedate.

Polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism din direcţia Buzău către Urziceni, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact frontal cu un stâlp din beton de iluminat public stradal aflat în afara părţii carosabile.

  Din accident a rezultat decesul conducătorului auto şi a unei pasagere în vârstă de 54 ani, precum şi vătămarea corporală a altor doi pasageri, un bărbat de 50 de ani şi un minor de 7 ani, toţi din municipiul Bucureşti.

Cele două persoane rănite, un băiat în vârstă de 7 ani şi un bărbat de 51 de ani, au fost preluate de echipajul SMURD şi de autospeciala Serviciului de Ambulanţă şi transportate de urgenţă la spitalul din Urziceni.