15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Numai pentru urgențe: 0243/230280 - Serviciul de permanență al DSP Ialomița
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Ialomița: Dispărută de la domiciliu https://wp.me/p49Kdo-ens

Ialomița: Dispărută de la domiciliu

Poliţiştii din Ialomiţa caută o femeie, de 21 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Palanceanu Viorela Madalina
Palanceanu Viorela Madalina

 La data de 12 octombrie a.c., PĂLĂNCEANU VIORELA-MĂDĂLINA, de 21 ani, din municipiul Fetești, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a reveni până în prezent.

Aceasta are 1,70 m, constituţie astenică, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr negru, creţ, lung până la nivelul umerilor.

Ca semn particular, femeia are un defect la piciorul stâng, la deplasare calcă mai mult pe interior.

La data plecării tânăra era îmbrăcată cu pantaloni blue-jeans de culoare neagră, strâmţi, bluză înflorată cu mai multe culori, geacă de fâş, de culoare neagră, încălţăminte sport din material textil de culoare albastră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană, sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112!

UPDATE: Tânăra dispărută din Fetești, depistată de polițiști

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!