comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Desfășurare de forțe pentru găsirea a trei minori și mamei acestora

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
23/06/2021 | Lege si Ordine

Misiune contracronometru a forțelor de ordine noaptea trecută, în localitatea Munteni Buzău,  pentru găsirea unei femei dispărute de la domiciliu împreună cu cei trei copii minori. Aceștia au fost găsiți după câteva ore de căutări, în afara oricărui pericol.

Alarma s-a dat noaptea trecută, în jurul orei 23:30, când pe numărul unic de urgență 112  a fost semnalată dispariția unei femei în vârstă de 28 de ani, care ar fi plecat de la domiciliu împreună cu cei trei copii minori, cu vârste cuprinse între 1 și 9 ani.

Imediat au fost alcătuite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi și pompieri, care au efectuat verificări atât în localitatea Munteni Buzău cât și în împrejurimi.

Acțiunile de căutare s-au desfășurat cu ajutorul unui câine de urmă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, care i-a condus pe polițiști în curtea unui imobil din localitate, unde a fost identificată atât femeia cât și cei 3 copii ai acesteia.

Din primele verificări a reieșit faptul că cele 4 persoane nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

Atât copiii cât și mama acestora au fost preluați de un echipaj medical, în vederea evaluării stării de sănătate.

În acest moment, polițiștii ialomițeni desfășoară activități specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt. IPJ Ialomița