comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Depistat în trafic la volanul unui autoturism radiat și cu permis de conducere fals

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/06/2020 | Locale Ialomita

La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, în timp ce efectuau un filtru rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din orașul Țăndărei.

Șoferul a prezentat polițiștilor un permis de conducere emis de autoritățile Irlandeze, însă în urma verificărilor efectuate documentul nu avea vizibile elemente de siguranță, existând suspiciunea că permisul este contrafăcut, fiind reținut în vederea expertizării

De asemenea, în bazele de date ale poliției tânărul în cauză nu figurează ca deţinător de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul pe care îl conducea este radiat din circulație.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, „uzul de fals” și ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

***

La data de 17 iunie a.c. în jurul orei 02:00, polițiștii rutieri au depistat în flagrant pe raza municipiului Slobozia un bărbat de 51 de ani din județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul Drager, rezultatul a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la Spitalul Județean de Urgentă Slobozia, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea determinării concentrației de alcool pur în sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe”.

 IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Pe același subiect:

Ialomița: Încă un tânăr cu permis de conducere fals, depistat în trafic. 136 km/h pe DN2C Amara – Grivița

Depistați în trafic cu permise de conducere false