comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Cursuri gratuite de formare profesională

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/01/2015 | Locuri de munca

În anul 2015, Agentia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița vine în întâmpinarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin organizarea de cursuri de formare profesională în următoarele meserii:

operator introducere, validare si prelucrare date, agent vanzari, comunicare in  limba engleza, inspector resurse umane, macelar, lucrator in comert, ospatar, bucatar, frizer coafor manichiurist pedichiurist, mecanic auto, tinichigiu/vopsitor auto, barman preparator, patiser,   electrician/electronist auto, instalator tehnico-sanitare si de gaze, confectioner asamblor articole din textile.

Cursurile de lucrator in cultura plantelor, lucrator finisor constructii si mecanic agricol vor fi organizate in mediul rural adresandu-se persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din localitatea ( regiunea) respectiva, in functie de solicitarile ce vor veni pe parcusul anului din partea somerilor sau ale autoritatilor publice locale.

Aceste cursuri sunt gratuite si se adreseaza atat somerilor indemnizati cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca ce nu beneficiaza de indemnizatie de somaj.

Pentru a participa la aceste cursuri este necesar ca persoanele solicitante sa fie inscrise in evidentele AJOFM Ialomita.

Persoanele interesate in a urma un curs de formare profesionala se pot adresa AJOFM Ialomita atat la sediul central din str. Lacului. nr. 10, tel. 0243 231 809, cat si la sediul Agentiei Locale Slobozia din strada Matei Basarab, bl.F1 parter, tel. 0243 230 224, precum si la punctele de lucru din Urziceni, Tandarei si Fetesti.