15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Ialomița: Crimă oribilă. L-a lovit până la moarte, apoi l-a aruncat în fântână https://wp.me/p49Kdo-4sQ
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Ialomița: Crimă oribilă. L-a lovit până la moarte, apoi l-a aruncat în fântână

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au solicitat instanţei de judecată, la data de 10.09.2013, arestarea preventivă a inculpatului SERGHI AUREL (aflat în stare de reţinere) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis solicitarea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 29 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în seara de 08/09.09.2013, pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de băuturi alcoolice, inculpatul a lovit în mod repetat cu corp dur şi tăietor despicător victima V.A., în timp ce se aflau în locuinţa acesteia din urmă situată într-o  comună din judeţul Ialomiţa. Ulterior, inculpatul SERGHI AUREL a înfăşurat capul victimei cu o geacă, a legat-o la gât cu o bucată de material textil (basma) şi apoi a  aruncat-o în fântâna dezafectată situată în grădina locuinţei.

Menţionăm că inculpatul (condamnat anterior pentru acelaşi gen de fapte) s-a autodenunţat, conducând anchetatorii la locul unde a ascuns cadavrul.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!