15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Ialomița: Controale radar. Atenție la viteză! Alege viața! https://wp.me/p49Kdo-dBv
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Controale radar. Atenție la viteză! Alege viața!

Polițiștii ialomițeni desfășoară săptămâna aceasta acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă la volan.

În perioada 1 – 7 aprilie, polițiștii rutieri din toate statele Uniunii Europene acționează simultan, în cadrul săptămânii T.I.S.P.O.L. Speed (1 – 7 aprilie 2019), pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la pericolele la care se expun atunci când conduc cu viteză excesivă sau când depășesc limitele legale de viteză.

Acțiunea este coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Polițiștii rutieri sunt prezenți în trafic pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu. Polițiștii vor folosi toate aparatele radar disponibile.

În cadrul amplei acțiuni europene, miercuri, 3 aprilie a.c., s-a derulat acțiunea TISPOL ”24 HOUR SPEED MARATHON”, care a vizat prevenirea și combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul depășirii limitelor legale de viteză.

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomița acţionează cu efective sporite pe tronsoanele de drumuri naționale care tranzitează județul, pentru combaterea conducerii cu viteză excesivă și a depăşirii limitelor legale de viteză.

Subcomisar de poliție Radu Cătălin, împuternicit la conducerea Biroului de Poliție Rutieră Slobozia, a declarat că, „având în vedere planul de acțiune la nivel european, IGPR a întocmit un plan de acțiune pe această linie, în baza căruia acționează și efectivele din cadrul serviciului rutier al IPJ Ialomița. Acțiunile se fac pe toate tronsoanele de drumuri unde au fost înregistrate evenimente rutiere pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. La acest moment acționează în teren, pe raza municipiului Slobozia, în special pe tronsonul DN21, care este și Drum European, cu trei echipaje de poliție, două echipaje care acționează cu aparatul Autovision, montat pe autospecialele de poliție, iar un echipaj care acționează cu pistolul radar Cinemometru TrueCam. În primul trimestru al anului, pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, s-au produs 8 accidente rutiere, soldate cu o persoană decedată, două persoane rănite grav și șase persoane rănite ușor”.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!