15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Ialomița: Controale la persoane fizice și juridice care se ocupă cu dezmembrări auto https://wp.me/p49Kdo-epT
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
DE MAINE AVEM: ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Controale la persoane fizice și juridice care se ocupă cu dezmembrări auto

Poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigare Criminalității Economice, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în colaborare cu reprezentanţi ai Gărzii de Mediu Ialomița, au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea activităţilor ilicite din domeniul operaţiunilor cu autovehicule dezmembrate sau scoase din uz.

Cu această ocazie au fost efectuate controale tematice la societăți comerciale cu obiect de activitate dezmembrarea autovehiculelor scoase din uz, precum și la persoane fizice de pe raza municipiului Fetești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat în interiorul unei hale 3 caroserii de autovehicule, 31 de motoare și piese componente rezultate din dezmembrări, fără ca persoana care le deținea să fie autorizată pentru această activitate.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la obținerea unor venituri care nu au fost declarate și impozitate, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile și omisiunea, în tot sau în parte, a evidenţierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate, prevăzute de Legea 241/2005 privind prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

Bunurile identificate de polițiști au fost indisponibilizate, urmând a fi stabilită proveniența acestora.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!